Anna Anka syns i media

Anna AnkaMan ser Anna Anka överallt nu. Jag bara slötittade på Svenska Hollywoodfruar häromdagen och insåg kanske att det skulle bli lite snack kring det. Kitschigt värre och många har kommenterat programmet.

Men uppmärksamheten har har hamnat på en galen nivå och Anna Anka har fått ett ”genombrott” i det svenska mediebruset. PR-byrån har uppenbarligen varit väl förberedd och fått in mycket exponering. Det är ju tre kvinnor det handlar om, men Anna stack ut lite. Och man ska nog inte underskatta namnets betydelse för hennes genomslagskraft. Någon av de andra medverkande uppvisade en bimbo-nivå som hette duga men syns inte alls lika mycket i snacket som Anna.

Bara de senaste två dagarna har man kunnat läsa som huvudrubriker på olika löpsedlar:
– Anna Ankas privata poolbilder
– Anna Anka grips av polisen

Anna har gjort uttalanden som att hon vill vara ”en förebild för svenska kvinnor” och ”Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.” Och det ger självklart bränsle till hypen. Vi får väl se hur länge det varar.

Inget ont om hennes man, den 30 år äldre och idag lite plastige, Paul Anka. Han är en gammal pop-hjälte från det tidiga 60-talet med superhits som Diana i bagaget. Det kompenserar hans eventuella brist på smak när det gäller inredning och val av partner idag.

Comments

  1. Ja det är helt otroligt vilken raket karriär hon har gjort i tv-kändis Sverige. Trots att hon inte ens bor här. Hon hade ett flera timmar långt julfirar program på TV3 härom dagen. Trots att jag försöker undvika denna sortens underhållning då den inte ger mig något kunde jag inte låta bli att då och då titta. Att kraftigt sticka ut ur mängden måste nog vara det bästa sättet att bli kändis i dessa dagar.

    En av de åsikter som har etsats sig fast i huvudet på mig är när hon säger att alla tjejer vill vara blonda. Att brunetter är tråkiga och fula. Hon dizzar en ganska stor mängd kvinnor.

    /Pierre

    • Ja det är helt galet. Nä hon bor i LA och är gift med en gammal legendarisk artist sedan många år, Paul Anka som iofs verkar ganska lost nu.

      Det skräp som hon kastade ur sig i julprogrammet är makalöst. Bland annat anklagade hon Anna Skipper att ha för djup urringning för ett familjeprogram (i samma debatt som brunetterna). Sedan kör hon själv hemorrojdskämt och gjorde penisfigurer av chokladkakorna utan att blinka i samma program. Att hon saknar självinsikt är väl en av de saker man kan konstatera.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.