Jag köpte en Nespressomaskin idag

Jag har alltid varit en stark förespråkare för att espresso ska göras manuellt i varje steg. Så att man kan styra alla variabler och kalibrera för varje kopp beroende på humör. Pga av detta har jag inte brytt mig om att göra espresso för att det är för bökigt 🙂 Men jag har ändå upprätthållit denna baristaattityd.

Nu har jag alltså skaffat den här maskinen och sitter här med en god kopp… (det är kampanj med 350 kr rabatt nu upptäckte jag som en bonus)

Klicka till sajten eller artikeln:

Nestlé Nespresso: FI | Nespresso
Nespresso coffee, the art of espresso for coffee machine and espresso machine. 16 Premium Blends and a collection of accessories to enjoy your espresso.

Comments

 1. Jag fick en Nespresso Dilonghi när jag fyllde 50 och den gör väldig god latte 🙂

 2. +Carina Wesenlund-Jonsson Härligt. Det blev bra med den här också. Köpte en stark modell av kaffe och anpassade vattenmängd. Helt ok 🙂

 3. +Dan Rasmussen gillar att min har mjölkbehållare till och den är så lättskött. Kaffet som kom med tog slut ganska fort så vi fick snabbt hitta en Nespressobutik men vi skall beställa via nätet så småningom.

 4. Ja jag brukar aldrig ha mjölk i kaffe så då var modellen Citiz perfekt. I Stockholm finns en butik på Kungsgatan som man kan ta sig till. Annars finns en del kopior här och där som man kan testa. Jag testade sådana varianter i Frankrike i somras och i alla fall dessa var helt ok.

 5. +Dan Rasmussen Vi var på Kungsgatan., vilken butik! Vi hittade inget kopiekaffe som inte var Espressosorter och jag föredrar Nespresso´s Arpeggio. Har du tips på var man kan hitta kopiesorter? Vi har varit på dom Elgiganten och Media Markt men hittade inget som passade mig, bara till min man 😉

 6. Ja Elgiganten har en del men Arpeggio är väl rätt kraftfull? Någon motsvarande borde väl ha funnits på Elg? Prisskillnaden mot originalet är väl inte så gigantisk så det handlar mer om tillgängligheten om man köper kopior. Jag passerar Kungsgatan en del så då är det bara att handla upp ett parti.

 7. +Carina Wesenlund-Jonsson Kontakta Henrik Hanner på Adesso – han är generalagent för någon av kopiorna – så han kan säkert guida dig 🙂 http://www.adesso.se/new/
  Hälsa från mig!
  Edit: Såg just att du kan köpa dem online där!
  De är riktigt bra på kaffe.

 8. +Mimmi Dahlström Jag kollar också dem då 🙂

 9. Ja, gör det du +Dan Rasmussen 🙂 De har agenturen för Gaggia och när de skulle leta upp ett bra kaffe så åkte de runt hela Italien i flera veckor för att hitta det bästa rosteriet. 
  Jag vill prata en enkel WPsida för Åre Ledarskapsakademi som är SEO-optimerad från början.
  I vilken ände börjar vi?

 10. +Mimmi Dahlström Vi kan väl prata i telefon eller skype, kanske redan i morgon?

 11. Ja +Dan Rasmussen ring mig efter 10 någon gång på kontorsnumret så pratar vi 🙂

 12. +Mimmi Dahlström Tusen tack för tipset, jag kikar där och ringer och frågar om sorter osv.  Intressant med ny sida också.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.