Jag ska skriva en bloggpost om dagen inom Blogg100

Det är ett kul initiativ som Fredrik Wass har dragit igång igen. Formen känns väldigt avspänd och jag kommer att använda min Tumblr för detta. Det är en av mina bildbloggar och det gör det här genomförbart för mig, eftersom jag då kan skriva lite kortare texter kring de bilder som jag postar.

Det är inte omfånget på posterna som är det viktiga i Blogg100, eller att det ska vara någon viss verkshöjd i skrivandet. Det är frekvensen, att man har en daglig rutin och är aktiv, i alla fall som jag tolkar det. Det här upplägget gör det roligt och peppande och kan nog inspirera åtminstone mig att bli lite mer aktiv i annat skrivande. Eftersom min Tumblr är en bildblogg blir det ett kul projekt att välja ett motiv och att pyssla och tweaka med en bild varje dag också. #ord   #fotografi

Klicka till sajten eller artikeln:

Danne postat Tumblr

På den här sidan hamnar texter, bilder mm som jag skriver via Tumblr. Det här är är länkar till…

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.