Maria Miesenberger fick Svenska Fotobokspriset 2011

Jag såg att Maria Miesenberger som jag känner fick Svenska Fotobokspriset 2011 för några veckor sedan. Väldigt roligt, särskilt som jag var på ursprungsvernissaget för bildsviten som figurerar i boken en gång i tiden och har själv några av verken som avbildas. Det är häftiga bilder så jag rekommenderar självklart att man köper boken.

Maria Miesenberger får Svenska Fotobokspriset 2011 | SFF
Maria Miesenberger får Svenska Fotobokspriset 2011. 20111101 av SFF. Den 1 november 2011 på Rival i Stockholm stod det klart att Maria Miesenberger och hennes bok Sverige/Schweden vann Svenska Fotobok…

Comments

  1. Boken har varit tillfälligt slut ett bra tag 🙁

  2. Vad tråkigt, visste inte det. Undrar om det kommer en ny edition

  3. Förhoppningsvis. Intresset borde ju öka nu när hon vann pris vilket var rätt åt henne tycker jag 🙂

  4. Ja det tycker ju jag också 🙂

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.