Nacka

Varför tog ingen hand om Nacka Skoglund? Zlatan och Materazzi sprang glada efter matchen när de hade vunnit. Det gjorde Nacka också på 50-talet. Han spelade i Inter och vann ligan ett par gånger. Han var lycklig. En stjärna. Han verkade i alla fall lycklig när han skrev memoarer som 27-åring. Det kanske var en konstruktion. Han förväntades skriva med en gladlynt ton.

Senare gjorde han några säsonger i Hammarby och drack sprit. Det känns fel att ingen hjälpte honom. Men han kanske inte ville.

Comments

  1. Fredo säger:

    Tjena Danne. Hoppas läget är bra. Ja, du artister. Det är nog som de flesta extrema talanger både inom idrotten och musiken. Det är känsliga själar som ibland aldrig får möjligheten att ta av sig masken. Och när ingen vet att att det egentligen är en mask de döljer sitt inre med kan det gå utför och då är det svårt att stoppa. Nacka är inte unik på så sätt men någon borde ha hjälpt, inte enbart profiterat. Men hey, det är ju människor vi har att göra med. Och vi kan ju vara onda om vi tjänar något på det eller goda, om vi tjänar något på det.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.