Paper.li får riskkapital

Det Schweiziska företaget SmallRivers som driver Paper.li får in usd 2.1 milj i riskkapital skriver Mashable. De som står bakom investeringen är Highland Capital Partners, SoftBank Capital och Endeavour Vision.

Kul att det här trevliga projektet får in utvecklingspengar. Paper.li är en tjänst där man i tidningsformat samlar alla de artiklar som postas som länkar på Twitter av de personer som man följer där.

Ofta har man inte tid att läsa mer än ett fåtal av de länkar som dyker upp i Twitterflödet. Men det finns ju en orsak att de som postar länkarna faktiskt gör det. Nämligen att de tycker att det är något intressant eller roligt som man vill dela med sig av.

Med Paper.li får man varje dag en ny version av denna ”tidning” med alla artiklar som kompisar har delat med sig av. Och man kan då välja att läsa allt samlat och i lugn och ro.

Nu har Paper.li dessutom uppdaterats med möjligheten att även göra motsvarande sak för Facebook. För mig personligen är inte det så intressant med tanke på hur mycker skräp som dyker upp i min Facebook-feed. På Twitter finns det åtminstone bland de personer jag följer en mycket större seriositet när man länkar till något. Och då är det trevligt att ge sig själv möjligheten att faktiskt läsa detta.

Här är en länk till min tidning. Eftersom innehållet styrs av de intressanta personer som jag följer på Twitter så är den värd att läsa.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.