Perfect Performance

Perfect Performance är en ideell förening som arbetar med att föra in internationell kompetens i svensk teater. Det sker bland annat genom att ta hit och presentera ledande konstnärer inom scenkonstområdet. Med artister och föreställningar som annars inte visas i Sverige.

Perfect Performance

Jag har suttit i styrelsen för föreningen i några år och fick förtroende att fortsätta på styrelsemötet igår. Det känns extra kul med Perfect Performance i år med tanke på den fantastiska festival som kommer arrangeras i Stockholm 23-31 okt. De tidigare festivalerna 2003, 2004 och 2006 var lyckade evenemang, men i år känns det som något extra.

Det blir ett antal riktigt bra och stora uppsättningar under de nio dagarna. T ex Gob Squad på Kulturhuset 24-25 oktober och Rosas med Fumiyo Ikeda och Forced Entertainments konstnärlige ledare Tim Etchells, på Stadsteatern 30-31 oktober.

Perfect Performance internationella teaterfestival kommer att involvera scener på Dansens Hus, Kulturhuset, Stockholms Stadsteater, Teaterhögskolan, Dramatiska Institutet och Clarion Hotel på Söder. Så det blir en dryg vecka där den internationella scenkonsten kommer att märkas på stan.

Hemsidan till Perfect Performance är www.perfectperformance.se
Facebookgruppen finns på www.facebook.com/group.php?gid=14492729045

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.